Om Beefish

Återförsäljare

Vi söker butiker som är intresserade av att bli återförsäljare av våra produkter. Driver du en inredningsbutik eller liknande är du välkommen att höra av dig till oss så vi kan diskutera möjligheter kring ett samarbete.

Har du skapat något som passar Beefish?

Designar du egna saker men inte har någonstans att visa upp dem? Hör av dig till oss så kanske vi kan lägga upp dina alster här på Beefish. 🙂 Vi köper inga verk i förskott utan ger dig provision vid en eventuell försäljning. Vi står för marknadsföring av Beefish, utskrift och leverans.

Beefish är en sida för dig som vill fylla dina väggar med något snyggt utan att spendera en hel förmögenhet på “äkta konst”. I och med att posters och art prints är relativt billiga i förhållande till mycket annan konst har du råd att köpa fler verk att pryda dina väggar med. Kanske så många att du kan byta ut dem efter säsong?

Om oss som driver sidan

Beefish drivs av oss på bilden – Carl Netz och Marcus Törnell. Vi har sedan 2011 arbetat med reklam och marknadsföring i alla dess former. Ett väldigt kreativt och roligt arbete på många vis, men det som ska designas där är oftast lite mer seriösa saker – försäljningsmaterial, visitkort och liknande. Beefish är sidan där vi får skapa lite mer roliga, och i vissa fall mer “oseriösa” saker, i form av posters och affischer.

Varifrån kommer namnet Beefish då? Jo förstår ni, under hösten 2016 spontanshoppade vi (ja, även män kan göra sånt) en storformatsskrivare till vårt kontor. En sån måste man ju ha! 😉 Skrivaren fick av någon underlig anledning namnet BooDill, som senare under ännu mer underligare former utvecklades till Beefish.

Vi skriver ut alla posters on demand så de är rykande färska när de kommer hem till dig. Har du något favoritcitat eller en rolig idé får du gärna tipsa oss om detta.

Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer vi introducera personliga prints/posters – namntavlor, doptavlor osv.